Halloween 29 Oktober 2022

Halloween 2022 in dorpspark Haulerwijk. Reserveer vast de datum!! 

 

Op 29 Oktober gaan we de tweede editie Halloween Fright Night Haulerwijk organiseren vanuit het Joh en de Young leaders. We zijn uiteraard opzoek naar figuranten (groepen) die hun eigen act willen realiseren in het park. Je krijgt van ons een plek toegewezen waar jezelf verantwoordelijk voor bent. Wat betekend dat precies? Je zorgt voor je eigen decor, bouwhekken, geluid, licht en kleding. Na afloop ruim je ook je eigen act weer volledig op. Er zijn helaas maar een minimaal aantal stroom punten in het park een aggregaat regelen is ook je eigen verantwoordelijk. Je bouwt zelf je act op op 29 oktober en je breekt hem in de nacht van 29 op 30 oktober weer af of doet dit de volgende ochtend. Blijven er spullen achter, worden deze afgevoerd en ontvangt je groep na afloop de factuur. Je blijft gedurende de gehele avond in het park bij je act zodat alle bezoekers de ultieme griezel ervaring ontvangen. Uiteraard houden we nog een presentatie waarin we alles uitleggen. Datum volgt nog.

 

Dit jaar valt er een prijzen pot te winnen. De deelnemers mogen na afloop van de route stemmen welke 3 acts ze het griezeligst vonden. De hoofdprijs bestaat uit 500€ de tweede prijs 250€ en de derde prijs is 100€. In totaal kunnen er 20 acts meedoen

 

Er hebben zich al meerdere groepen opgegeven, wil jij ook meedoen met jouw groep, meld je dan snel aan. Want vol = vol. Deze groepen hebben ook al een plekje in het park geclaimd. 

 

We hebben een x aantal kostuums die je voor de dag zelf kunt huren voor een kleine bijdrage 15€ per kostuum in de joh pot. Na afloop worden de kostuums gelijk ingeleverd bij Nienke.

Wil je Halloween sponsoren, neem dan contact op met Nienke 0650959702

Via onderstaand contact formulier kun je, je groep aanmelden. 

Geef aan wat je gaat doen, bedenk een team naam en hoeveel ruimte je ongeveer denkt nodig te hebben. Geef ook even door uit hoeveel leden je team bestaat. Spreek af wie het contact persoon van je groep word en lever daar het telefoonnummer van aan. Deze persoon komt in de figuranten app en communiceert de verkregen informatie vanuit de app door aan zijn eigen team leden. Je mag ook een app sturen naar Nienke 0650959702

 

Lees eerst de onderstaande voorwaarden goed door.

Wij (jongeren organisatie Haulerwijk) zijn niet verantwoordelijk voor schade, diefstal, letsel of ongeval. 

 

Voorwaarden Figuranten 2022
Word – 15,2 KB 35 downloads

Maak een Gratis Website met JouwWeb